HOVEDSIDEN
OM KLUBBEN
KLUBBMØTER
AKTIVITETER
FLYPLASSEN
TERMINLISTE
KLUBBSTYRET
SKRAPHANDEL
ARKIVROM
 
 
ADMIN
 
VINGTOR RC-CLUB 2011
Til 2012

25/12-11: Trist melding 2

12/12-11: Rolf vant VM i papirfly
VM betyr i denne sammenheng Vingtor Mesterskap og her var det 16 som deltok. De to beste fluktene av tre talte i sammendraget.
Les referat og se bilder i Aktiviteter.
29/11-11: Julemøte i Vingtor
Det innkalles til tradisjonelt julemøte i Vingtorklubben. Det legges opp til et enkelt program med litt aktiviteter og mye modellflyprat. Kanskje får vi plass til en liten modellflyfilm også.
Les mer i Vingformasjon nr 9.
12/11-11: Flott høstdag på Kråkstad
Det er ikke alle lørdager hvor det er like stor aktivitet, men på denne lørdagen var det ingen ting å si på oppmøtet. De fleste fikk mange flyturer, selv om fingrene ble noe kalde utover dagen.
Les mer og se bildene i Aktiviteter.
19/10-11: Helt ny YAK-54 til salgs
Jeg selger min flotte YAK 54 modell med motor. Modellen er komplett men ikke fløyet.
Med vennlig hilsen Scott Føien.
Sjekk ut nærmere i Skraphandelen.
10/10-11: Referat fra Vingtors klubbmesterskap
Det er sent på sesongen og tid for klubbmeterskap i Vingtor. Alltid spennende om vi får været til å klaffe og om det kommer noe folk. Og det gjorde det! Hele 13 deltakere ble vi til slutt og alle konkurrerte om klubbmestertittelen i både Sport og Landingskonkurranse.
Les og se hele referatet i Aktiviteter.
8/10-11: Trist melding

27/9-11: Innkalling til klubbmøte
4. oktober er det møte i Vingtorklubben. Vi holder oss inne i varmen denne gang og får et flott innlegg om FPV. Hva dette er får du vite dersom du møter opp. Vi kikker også på bilder fra sommerens begivenheter.
Les mer i Vingformasjon nr 7.
18/9-11: Vingtor godt representert under NM på Bore
Vi hadde noen fine dager da Frus RC klubb gjennomførte NM i acroflyging på sin plass på Bore i Klepp kommune i tiden 11. til 13. august. Vingtor stilte med et stort lag, godt mot og høy stemning. Flyplassen var ideell og det samme var også været: Sol og oppholdsvær hele uken.
Gjennoppfrisk minnene i Aktiviteter.
10/9-11: Vingtors Skaladag
Vingtors Skaladag ble godt gjennomført med til sammen 10 fly i konkurransen. Vi fløy to omganger pluss statisk bedømning. Været var bra med sol og sommerstemning i starten men med litt mer skyer og vind utover dagen.
Les mer og se bilder under Aktiviteter.
1/9-11: Diverse vedlikehold på klubbflyet
Tok av understellet på Angel S i kveld og rettet det opp (slik at det blir litt høyere). Understellet var veldig mykt, det flater nok ut igjen i første landinga.
Les mer og se bilder her.
29/8-11: Vi starter med møte på flyplassen
Vi innbyr til første møte i Vingtor for høstsesongen. Dette møte ønsker vi å holde ute på flyplassen og vi håper på bra fremmøte og brukbart flyvær. Kom gjerne rett etter jobben og ta middagen på plassen. Klubben spanderer pølser med lompe/brød til medlemmene.
Les mer i Vingformasjon nr 6.
17/8-11: Utsjekk på Angel med buddybox
Tom Roy hentet komplett fly med tre batterier pluss to Futaba sendere hos Audun. Det var ingen bok med sender nummer to så vi slet litt med å få buddybox systemet til å snakke sammen. Til slutt fant vi ut av det og fikk justert rorene slik at de hadde samme utslag på begge senderne.
Sjekk ut mer og se bilder her.
10/8-11: Minner fra Nordisk mesterskap i Finland
Vi var hele 10 piloter og medhjelpere som reiste over til Jämijärvi i Finland i tidsrommet 4 - 9 juli 2011. To av oss stilte for Vingtor RC Club, Henning Jorkjend og Tore Jemtegaard. Jämi ligger en tre timers kjøretur nordover fra Åbo og godt ut i skogen.
Les mer og se bilder under Aktiviteter.
29/7-11: Nytt forsidebilde
Thore Nylund har sendt oss et nytt bilde til bruk på forsiden til Hjemmesiden vår. Webredaktøren har flere ganger bedt om tøffe actionbilder til forsiden og dette er slett ikke så verst.
Bildet viser Tor Andreassen i lav høyde på ryggen forbi klubbhuset.
Thore skriver: "PS! Hvis du synes gresset er vel intens grønt så stemmer faktisk fargen med hvordan det var denne torsdag 21/7 KL. 14:30".
Fortsatt god sommer!
11/6-11: Referat fra siste klubbmøte for vårsesongen
Tirsdag 7. juni holdt Vingtorklubben siste møte for sesongen ute på sin kjære flyplass. Tross ikke altfor bra vær kom det bra med folk og mange hadde med seg flere enn en modell.
Les mer under Aktiviteter.
8/6-11: Henning gjorde en flott jobb med Vingtorcup
"Flott dag på Vingtor Cup! Supert vær og lite vind. Alt bare helt perfekt, moro å fly litt depron og grille hos Audun etterpå." Dette skriver Kristoffer på hjemmesiden til Vingtor og oppsummerer weekenden på en perfekt måte. Fullt referat kommer i MI, Her er bare en liten forsmak.
Se og les mer under Aktiviteter.
31/5-11: Klubbmøte på flyplassen
Førstkommende klubbmøte holdes ute på flyplassen som tidligere år. Vi regner med at godværet holder såpass lenge slik at vi får en fin avslutning på klubbmøteaktivitetene for denne sessongen.
Les hele Vingformasjon nr 5.
17/5-11: Klubbmøte og Modellmønstring 2011
Vingtormøtet vi hadde 3. mai var interessant. Først holdt Tor Andreassen et foredrag om fotografering fra modellfly. Han viste frem diverse utstyr og viste film og bilder på storskjerm. Etter pausen ble den årlige modellmønstringen avholdt.
Se og les mer under Aktiviteter.
16/5-11: Vårspretten 2011
VÅRSPRETTEN er sommerens første stevne på Kråkstad og vi ble begunstiget med gode forhold og lite vind denne dagen. Børge Moe var suveren stevneleder og sørget for å merke landingsbanen med hvite streker. Han lager et fullt referat til Modellfly Informasjon, her bringer vi kun resultater og noen bilder.
Se og les mer under Aktiviteter.
15/5-11: To supre F3A maskiner til salgs
Kyosho Sonic Acro 1600 og EMC2 2x2m er lagt ut for salg.
Sjekk ut nærmere i Skraphandelen.
27/4-11: Fotografering og Modellmønstring
På kommende medlemsmøte avholder vi årets modellmønstring. Ta derfor med deg ditt seneste prosjekt for fremvisning og bedømning. Fagstoffet denne gang blir i form av fototips i forbindelse med fotografering fra modellfly. Vi må også prate litt om klubbhuset ute på treningsanlegget.
Les mer i Vingformasjon nr 4.
13/4-11: YAK 54 til salgs
Pilot Yak 54 2,2 Passer DLE 55 Selges u/motor. En del utstyr er med. Tar med flyet på neste klubbkveld.
Sjekk ut nærmere i Skraphandelen.
3/4-11: Klubbinstruktører
Klubben har en del utdannede instruktører og det har lenge vært ønske om å presentere en liste over disse her på hjemmesiden.
Nå er listen lagt ut med navn og telefonnummer til de som har sagt seg villige til å stille opp dersom noen av medlemmene har behov for hjelp til å utvikle seg videre. Det kan dreie seg om alt fra å trimme inn en helt ny modell, opplæring til A-bevis, eller mer avansert acro flyging.
Tilbudet er der.
28/3-11: Innkalling til medlemsmøte
Isen på Årungen er i ferd med å brytes opp og det ligger fremdeles snø på Kråkstad. Derfor passer det fint med et klubbmøte inne i varmen med litt faglig påfyll. Les mer i Vingformasjon nr 3.
25/3-11: Dagens snøforhold på Vingtor
Hei, Har mottatt disse statusbildene fra Axel Nordli som viser dagens snøforhold på Vingtor.
Se bildet øverst på hovedsiden og samt flere under Aktiviteter.
15/3-11: Futaba 9c Super til salgs
Sender, senderpult og annet diverse utstyr selges rimelig.
Ta en sjekk i Skraphandelen for å finne ut mer.
24/2-11: Tid for nytt medlemsmøte
Klubbens nye styre har ikke rukket å holde styremøte enda, men innkaller likevel til medlemsmøte 1. mars. Håper at noen kan ta med seg sitt seneste prosjekt og vise det frem for forsamlingen. Ellers serveres kaffe, brus og kaker som vanelig. Les mer i Vingformasjon nr 2.
17/2-11: Vingtor var medarrangør i F3P stevne
Vingtor var medarrangør på et F3P stevne holdt på lørdagen før det store "in door" treffet i Ekeberghallen. Stevnet trakk ikke akkurat fullt hus, men det er hvertfall en god start.
Les mer i Aktiviteter.
14/2-11: Referat fra årsmøte 2011
Referatet fra årsmøtet er skrevet, signert og lagt ut i Arkivrommet.
Her finner man også årsreferat, regnskap 2010 og budsjett for 2011.
28/1-11: Sakspapirer til årsmøte
Sakspapirene er nå klare og utsendt til medlemmene. De kan også leses her på siden ved å følge linken til Arkivrommet.
Valgkomiteen har avsluttet sitt arbeid og enkelte nye kandidater til styret er foreslått. Du kan være med å stemme frem det nye styret samt å stemme over de andre forslagene som fremmes ved å møte opp den 1. februar.
Vi gjør også et nytt forsøk på å vise filmen som glapp på sist julemøte. Vel møtt!
11/1-11: Innkalling til årsmøte
Du innkalles herved til årsmøte i Vingtor RC Club. Ting må være i orden når vi har så stor og fin idrettsklubb. Ønsker du endring i kursen klubben holder, er det på dette møtet det kan skje. Forslag til saker til møtet må være innsendt styret innen mandag 17. januar.
Les hele årsmøteinnkallingen i Vingformasjon nr 1/2011.
9/1-11: Rapport fra Årungen, søndag 9 januar.
Vind 6-7 meter pr. sekund i kastene og tidvis regn, sluddbyger. Galskap å fly? Ikke for disse tøffe guttene.
Sjekk ut mer om disse gale idrettsutøverne i Vingtors aktiviteter.

Gå til 2010

[Gå til toppen av siden] [Gå til Hovedsiden]

VINGTOR RC CLUB

For kontakt, se link til STYRET
WEB master: Tore Jemtegaard.