HOVEDSIDEN
OM KLUBBEN
KLUBBMØTER
AKTIVITETER
FLYPLASSEN
TERMINLISTE
KLUBBSTYRET
SKRAPHANDEL
ARKIVROM
 
 
ADMIN
 

Arkivrommet

ARKIVMENY | MENY ORGANISASJON | ÅRSMØTEDOKUMENTER | ÅRSMØTE 2009

Årsmøtet 2009

2009 - Nordre Skøyen Hovedgård - 3/2-2009

Last ned i PDF format: ÅrsmøtereferatSaksliste - Regnskap - Budsjett.- Årsrapport 2008

Referat fra årsmøte 2009 for Vingtor RC Club

Dato: 3. februar 2009

Antall fremmøtte 26.

Audun ønsket alle velkommen og startet rett på sakslisten.

  1. Fremmøtte representanter ble godkjent.
  2. Saksliste og forretningsorden godkjent.
  3. Valg av dirigent og referent: Kjell Aanvik og Tore Jemtegaard.
  4. Behandle årsmelding.
    a) Audun leser opp årsmeldingen. På slutten benyttet han anledningen til å takke for seg som leder av klubben i mange år. Salen reagerte med stor applaus.
    b) Scott leser opp årsmelding for flyplassen. Av sakene han tok opp var nye batterier på ladestasjonen, større parkeringsplass, sikkerhetsnettet er flyttet. Scott fikk stor applaus fra salen for innsatsen han har gjort gjennom mange år.
  5. Klubbens regnskap ved Børge Moe.
    Børge går igjennom resultatregnskapet.
    Inntekter: Det at det er solgt mer fuel enn det er innkjøpt skyldes et overskuddslager fra forrige år. Klubben mottok sponsormidler fra firma Rent Renhold v/Espen Kvien. Klubben takker hjerteligst for støtten. Også gode inntekter på loddsalget i 2009.

    Utgifter: Diverseposten gjelder i hovedsk innkjøp av ny plenklipper samt 4H arrangementet. Fuelsalget gikk bra i 2008, men nå står imidlertid klubben uten fuelavtale. Audun skal forsøke å få til noe. Bjørn spør om hva som forsikres på flyfeltet. Det som er forsikret er klubbhuset, skur og utstyr.

    Balansen viser et underskudd på kr 8392,- og det er den nye klipperen som er hovedårsaken til dette. Audun etterlyser lovet støtte fra NLF vedrørende 4H arrangementet og vil sjekke dette opp med NLF. Regnskapet ble således godkjent.

    Budsjett 2009: Børge forteller at han har satt opp budsjettet ut fra regnskapet for 2008. Han gikk igjennom alle punktene. Salg av den gamle gressklipperen vil gi inntekter. Det ble bemerket fra salen om å legge ned litt arbeid i å få solgt den til høyest pris. Børge tar på seg jobben med å finne en kjøper. Dette bør skje i løpet av våren. Budsjettet for 2009 er lagt opp til å gå med et underskudd på kr 4600,-. Bjørn spør om det er riktig å legge opp et budsjett til underskudd. Det vil i så fall bli tredje år på rad. Det ble konkludert med vi nå er inne i en tid med en del investeringer, men regner med det meste av dette nå er gjort. Knut spør om det er aktuelt å ta opp spørsmålet om toalett på flyfeltet. Det er sjekket en del rundt dette, men det er temmelig kostbart å kjøpe eller leie. Kontingenten må i så fall opp med ca 150 til 170 kroner. Saken er ikke meldt inn til årsmøte og kunne derfor ikke ferdigbehandles på dette årsmøtet. Budsjettet ble godkjent.

  6. Innkomne forslag.
    Audun informerer. Det er spørsmål fra NLF om Vingtor vil ta på seg å arrangere NM i F3A kunstflyging i 2009. Hvor skal det være? Hvilken type arrangement skal det være? Vi må ha mye folk til å hjelpe til, minimum 5 til 10 hjelpere. Audun spør salen om interesse for et slikt arrangement. Flere (5 stk) rakk opp hånda og ville hjelpe til. Det må utpekes en arrangementskommitee. Det stemmes om vi skal arrangere. Ingen i mot dette.
  7. Klubbkontingent
    Klubbens egen kontingent er for tiden kr 300,-. I tillegg kommer seksjonskontingenten som varierer etter medlemmets alder.

    Audun spør om det ville være en ide å ha en lavere kontingent for juniorer. Nå er det slik at seksjonskontingenten er differensiert på denne måten. Forslag om endring av kontingenten er ikke kommet inn til dette møte og det vil derfor ikke gjøres noen endring for 2010.

  8. Budsjett ble behandlet og godkjent under punkt 5.
  9. Organisasjon.
    Ingen vedtak om endring av organisasjonen på dette møtet.
  10. Valg.
    Ørjan har sagt seg villig til å overta vervet som klubbleder. Thore Nylund stiller opp som nytt styremedlem. Kasserer og sekretær samt styremedlem Steinar Olsen fortsetter i styret. Valget ble godkjent ved akklamasjon.

    Ny valgkomité ble Audun Thinn og Per Gundersen.

    Scott Føien trer av som flyplassjef etter mange år. Klubben takker så mye for stor innsats. Ny plassjef ble Morten Fjeldstad. Det ble påpekt at plassjefen bør innkalles på styremøter og få tilsendt referater fra styremøter.

    Audun fikk overrakt en flaske vin for flott innsats som leder for klubben siden 2004.

7. februar 2009
Tore Jemtegaard

[Gå til toppen av siden] [Gå til Hovedsiden]

VINGTOR RC CLUB

For kontakt, se link til STYRET
WEB master: Tore Jemtegaard.