HOVEDSIDEN
OM KLUBBEN
KLUBBMØTER
AKTIVITETER
FLYPLASSEN
TERMINLISTE
KLUBBSTYRET
SKRAPHANDEL
ARKIVROM
 
 
ADMIN
 

Arkivrommet

ARKIVMENY | MENY ORGANISASJON | ÅRSMØTEDOKUMENTER | ÅRSMØTE 2004

Årsmøtet 2004

2004 - Volvo Norge AS -  3/2-2004 

Last ned i PDF format: Årsmøtereferat - Årsrapport 2003

Referat fra årsmøte 2004 for Vingtor RC Club avholdt 3/2-2004

Tore Jemtegaard ønsket alle velkommen og gikk i gang med punktene på årsmøtets saksliste.

Første punkt var godkjenning av fremmøtte representanter. Kun medlemmer med betalt kontingent har stemmerett. Ingen innsigelser ble fremmet.

Så skulle sakslisten godkjennes. En ny sak var kommet til på programmets punkt 6. etter at årsmøtepapirene var sendt ut. Det var ingen innsigelser mot å ta denne saken med og sakslisten ble således godkjent.

Da var tiden kommet for å velge årsmøte dirigent og referent. Sigurd Henrichsen har tidligere vist at han kan holde styringen, og ble igjen valgt til ordstyrer. Tore Jemtegaard hadde spisset blyanten og ble valgt til referent.

Sigurd startet med klubbens årsmelding. Denne fulgte med i innkallelsen og ble ikke lest opp på møtet. Ingen hadde innsigelser på årsmeldingen og den ble klubbet som godkjent.

Regnskapet for 2003 ble først lest opp av Sigurd. Da Jan Erik Uthus forsøkte å regne over inntektssiden av regnskapet, fikk han ikke tallene til å stemme korrekt. Utgiftssiden var Ok, men det ville bli en endring på balansen. Det viste seg i ettertid, på grunn av dårlig kopiering, at tallene var blitt meget uleselige på innkallingen slik at de var lett å tolke feil. Det var således ingen feil med regnskapet. Regnskapet ble godkjent på årsmøte, men måtte sendes ut til medlemmene på nytt.

Dermed var det klart for punkt 6. og behandling av innkomne saker.

6a. dreier seg om utredning av kryssende bane på flyplassen. Ordet var fritt og det ble diskutert litt for og i mot en slik løsning. En skisse av banen ble vist frem. Innsigelser mot forslaget gikk på at den nye banen ikke ville være optimal med hensyn til vindretning samt at hele prosjektet ville bli for kostbart.
Avstemning: Forslag nedstemt. Ingen stemte for.

6b. Dette forslaget ble fremmet av Knut Aker og Scott Føien og går ut på å fullføre opparbeidelsen av den påbegynte forlengelse av eksisterende flystripe. Det var flere positive utsagn til dette forslaget fra salen. Tore Jemtegaard mente at banen var bra nok som den er og at en utvidelse ville føre til for mye arbeid vedrørende opparbeidelse og vedlikehold.
Avstemning: Forslaget vedtatt mot en stemme.

6c. Scott Føien hadde fremmet forslag om å installere et solselleladesystem på flyplassen. Systemet skal sørge for at det blir enklere å lade batterier for elektroflymotorer. Scott sin prisantydning var kr. 1500,-.
Det ble anbefalt å satse på ordentlig utstyr med god kapasitet og regulator skulle det først installeres noe. Scott og Knut Aker fikk i oppdrag om å utrede dette nærmere innenfor en prisramme på kr. 5000,-.
Avstemning: Forslaget godtatt mot en stemme.

Neste punkt på sakslisten var å fastsette neste års kontingent, dvs for 2005. Spørsmålet var om kontingenten måtte økes for å dekke opp for økte flyplassutgifter. Flere antydet dette.
Bjørn Opsetmyren foreslo å beholde dagens nivå noe som ble støttet av Jan Rapstad da vi ligger greit an i forholdt til regnskapet.
Avstemning: Ingen økning i kontingent for 2005 mot 6 stemmer.

Så var det tid for behandling av budsjett for 2004. Sigurd gikk gjennom forslaget og det ble en del diskusjon rundt de forskjellige postene. Det ble snart klart at forslaget hadde en del mangler og må utarbeides på nytt. Flyplassleien øker med kr 2200,- til kr 10200,- samt at utgifter til årsmøte i NIF må med. Det var også et ønske om at resultatene fra 2003 stod oppstilt slik at balansen kommer klarere frem.
Avstemning: Budsjettet sendes tilbake til styret som setter opp nytt budsjett for 2004.

Punkt 9. handler om klubbens organisasjonsform. Det var ikke fremmet forslag til endringer her.

Da var møtet kommet frem til valg av nytt styre og valgkomite. Det var mange som ville ha avløsning i det gamle styret. Valgkomiteen hadde derfor jobbet hardt og godt og kunne legge frem forslag til nye kandidater. Etter listen var lest opp, ble følgende personer valgt ved akklamasjon:

Formann Audun Wibye Thinn (ny)
Nestleder Jon G. Wold (ny)
Kasserer Børge Moe (ny)
Styremedlem Torfinn Aas (ny)
Sekretær Tore Jemtegaard (gjenvalg)

Bjørn Skaland ønsket å trekke seg fra valgkomiteen og ny mann inn ble Jan Erik Uthus. Dermed ble følgende personer valgt til å sitte i valgkomiteen:

Leder: Kjell Aanvik (gjenvalg)
Medlem: Bjørn Opsetmyren (gjenvalg)
Medlem: Jan Erik Uthus (ny)
Varamedlem: Sigurd Henrichsen (gjenvalg)

Det gamle styret og valgkomiteen ble takket for god innsats for klubben gjennom mange år. Spesielt ble klubbens kasserer, Jan Rapstad, takket for god jobb som kasserer gjennom flerfoldige år. Stor applaus til alle.

15/2-2004
Tore Jemtegaard
Referent

[Gå til toppen av siden] [Gå til Hovedsiden]

VINGTOR RC CLUB

For kontakt, se link til STYRET
WEB master: Tore Jemtegaard.